Acasă Economic Enel a ajuns la 1 milion de clienți rezidențiali pe piața concurențială...

Enel a ajuns la 1 milion de clienți rezidențiali pe piața concurențială de energie electrică din România

1024
DISTRIBUIȚI

Enel Energie și Enel Energie Muntenia, liderii pieţei de furnizare de energie electrică din România, anunţă atingerea numărului de un million de clienţi rezidenţiali pe piața concurențială de electricitate.

“Plasarea consumatorului în centrul preocupărilor noastre, precum şi inovarea pentru simplificarea vieţii clienţilor, ne-au ajutat să câştigăm încrederea acestora. Angajamentul nostru este să oferim clienţilor stabilitate, servicii cu valoare adăugată, întrun parteneriat pe termen lung cu un furnizor integrat de servicii de utilităţi. Suntem mândri să fim prima alegere a gospodăriilor din România pe piața concurențială de electricitate”, a declarat Michele Abbate, Director General Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Titularul contractului cu numărul 1 milion activat pe piaţa concurenţială de electricitate este locuitor al judeţului Călăraşi și va beneficia de energie electrică gratuită timp de un an.*

Produsele Enel au fost reconfigurate în ultima perioadă, pentru a îndeplini cerințele consumatorilor moderni, care doresc o interacțiune mai simplă cu furnizorul de energie. Pentru a facilita interacțiunea cu clienții, abonamentele Enel sunt disponibile în orice moment, din orice punct din România, iar clienții pot derula online toate operațiunile pe site-ul www.enel.ro

Enel Energie și Enel Energie Muntenia au devenit în luna aprilie a anului trecut furnizori de gaze naturale pentru clienți rezidențiali, cu servicii care oferă consumatorilor casnici o experiență de utilizare mai simplă, predictibilitate, precum și avantajul de a avea un singur furnizor atât pentru energie electrică cât și pentru gaze naturale. Această poziționare strategică a permis companiei să creeze pachete avantajoase pentru furnizarea de gaz și electricitate, cu beneficii și oferte preferențiale pentru clienții Enel care aleg ambele servicii.

Comentarii

comentarii