Acasă Actualitate ENEL promite realimentarea cu energie electrică, în cursul zilei de azi, a...

ENEL promite realimentarea cu energie electrică, în cursul zilei de azi, a tuturor timișenilor care au rămas fără curent din cauza vremii

937
DISTRIBUIȚI
vant 11

În urma întâlnirii Comitetului de iarnă, convocat în această dimineața de prefectul de Timiș, Liliana Oneț, s-au pus în discuție problemele cauzate de intensitatea vântului în ultimele ore. Cele mai mari probleme sunt în alimentarea cu energie electrică în zonele Sânnicolau Mare, începând de ieri, și Deta, Banloc și Făget, începând de la miezul nopții.

ENEL a transmis că se acționează în toate zonele, iar unde au fost depistate avariile, acestea sunt în curs de remediere. Conform companiei, în cursul acestei zile, toți clienții casnici din Timiș vor fi realimentați cu energie electrică. Liliana Oneț a afirmat că este absolut necesar ca ENEL să investească în rețele, având în vedere faptul că, la ora actuală, în județul Timiș sunt chiar mai multe avarii decât în județele în care vremea a fost mult mai rea.

Invocând și prognoza meteo pentru zilele următoare, în care temperaturile vor scădea semnificativ, prefectul a dispus măsurile necesare și a cerut vigilență maximă și o intervenții prompte pentru evitarea accidentelor cauzate de polei. De asemenea, Liliana Oneț a cerut organelor de ordine să identifice persoanele fără adăpost și să le transporte în locațiile special amenajate.

Comentarii

comentarii