Acasă Actualitate Enel se pregăteşte să intervină în perspectiva atenţionării meteo de cod portocaliu...

Enel se pregăteşte să intervină în perspectiva atenţionării meteo de cod portocaliu şi galben

434
DISTRIBUIȚI

Companiile de distribuţie din cadrul Enel România au luat deja o serie de măsuri pentru a asigura intervenţia echipelor în caz de avarii extinse în Muntenia (Bucureşti, Ilfov, Giurgiu), Dobrogea (Constanţa, Călăraşi, Tulcea, Slobozia, Ialomiţa) şi Banat (Caraş-Severin, Timiş, Arad şi Hunedoara), ca urmare a atenţionării meteo de cod portocaliu şi galben de ger şi viscol în perioada 3 – 5 februarie 2012. 

Astfel, în acest interval, pe lângă suplimentarea echipele proprii, se va aduce la cunoştinţa contractorilor necesitatea de intervenţii în situaţii de urgenţă. De asemenea, se execută lucrări numai pentru prevenirea avariilor sau intervenţiilor accidentale, suspendându-se în această perioadă lucrările programate. În acelaşi timp, se asigură necesarul de utilaje auto şi grupuri electrogene funcţionale, precum şi necesarul de echipamente pentru medie şi joasă tensiune, materiale şi piese de schimb pentru intervenţii accidentale. În cazul în care situaţia energetică o va impune, se vor suplimenta turele de dispecerat şi Call Center. În acest moment situaţia este normală, nu sunt înregistrate avarii extinse în raza de activitate a companiilor de distribuţie din cadrul Enel România. Sunt înregistrate o serie de deranjamente individuale, care sunt în curs de remediere.

Pentru a veni în sprijinul clienţilor, Enel România a creat o secţiune dedicată pe site-ul www.enel.ro, de unde pot afla informaţii despre situaţia alimentării cu energie electrică în zonele Arad, Bucureşti, Caraş-Severin, Călăraşi,  Constanţa, Giurgiu, Hunedoara, Ialomiţa, Ilfov, Tulcea, Slobozia şi Timiş.
 

Comentarii

comentarii