Acasă Administraţie Enel va face investiţii în reţeaua de alimentare cu energie electrică din...

Enel va face investiţii în reţeaua de alimentare cu energie electrică din Dudeştii Noi

70
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Dudeştii Noi, Ioan Goşa, a anunţat că administraţia locală a ajuns la un acord cu reprezentanţii Enel în ceea ce priveşte ample lucrări de investiţii din partea companiei în reţeaua de alimentare cu energie electrică din comună.

Desele întreruperi în furnizarea energiei electrice de până acum a afectat atât companiile de pe raza localităţii, cât şi consumatorii casnici.

“În curând, sper ca această problemă să fie rezolvată. În urma acordului cu cei de la Enel, compania va investi în stâlpi de alimentare, fire, transformatoare, astfel încât să nu mai existe sincope în alimentarea cu energie electrică. Noi am făcut mai multe demersuri în trecut în acest sens la cei de la Enel, am depus şi două dosare cu semnături ale conducerii primăriei şi ale cetăţenilor şi, în sfârşit, eforturile noastre au dat roade. Fac apel la înţelegere din partea locuitorilor comunei, pentru că pe durata lucrărilor de investiţii ale Enel vor mai exista întreruperi în furnizarea curentului electric”, spune primarul.

 

Comentarii

comentarii