Acasă Actualitate Enjoy Sushi, noul restaurant japonez din Iulius Town, propune un meniu exotic...

Enjoy Sushi, noul restaurant japonez din Iulius Town, propune un meniu exotic gândit de chef Alexandru Comerzan

DISTRIBUIȚI

Una dintre zonele cu cele mai multe restaurante și cafenele din Timișoara și-a îmbogățit oferta cu încă o locație, unde iubitorii de sushi vor găsi o varietate de preparate japoneze. În Iulius Town, a fost inaugurat Enjoy Sushi, un restaurant unde complexitatea gusturilor și aromelor completează simplitatea design-ului specific culturii japoneze. Vino să descoperi roll-urile delicioase, dar și de steak-uri de vită sau rață!

Iulius Town este locul în care timișorenii găsesc, în același loc, 17 restaurante și cafenele, fiecare având specificuri diferite, care fie celebrează cultura unei țări, fie scot în evidență cum amenajările ieșite din tipare pot deveni locul preferat pentru o ieșire cu cei dragi. Paleta gastronomică multiculturală este completată, de curând, de Enjoy Sushi, un restaurant cu specific japonez, care vă invită într-o călătorie culinară în Ţara Soarelui Răsare.

Iubitorii de sushi se pot bucura acum de 45 de tipuri de roll-uri proaspete preparate în noua locație, aflată la parterul clădirii de birouri UBC 0. Tot la Enjoy Sushi, timișorenii pot încerca și udon – noodles japonez, soba – tăiței preparați din făină de hrișcă, tataki de somon – o specialitate care este pregătită cu ajutorul unei torțe de bucătărie, dar și steak-uri de vită și de rață.

Pentru o experiență completă, și design-ul restaurantului a fost conturat după cultura japoneză. Simplitatea conceptului este înrămată cu lemn pentru a-i introduce pe clienți în atmosfera unei adevărate trăiri ikigai.

Enjoy Sushi este un concept nou pe piața din România, primul restaurant fiind inaugurat anul trecut, în Constanța. Enjoy Sushi este prezent în Constanța, Galați, Sibiu și, acum, și în Timișoara.

Comentarii

comentarii