Acasă Actualitate Episcopul corupt, Paisie, din nou, în fața Justiției!

Episcopul corupt, Paisie, din nou, în fața Justiției!

5145
DISTRIBUIȚI

Fac parte din cei care mai cred în justiție. În cea pământeană, de data asta, pentru că despre cea divină, nu avem căderea să exprimăm îndoieli. Ea există, indubitabil!

Biserica Ortodoxă Română se află, Doamne, ce bine, într-un proces de igienizare interioară, de scoatere, poate prea lentă, a uscăturilor care convergeau la stricarea identității. În ultima vreme, asistăm la programul sistemic de igienizare a ierarhilor homosexuali, a celor corupți, se încearcă recunoașterea întunecimii existente și în BOR, nu doar în Biserica Catolică, așa cum, din cauza pedofiliei ce a scandalizat biserica, s-a sugerat a fi fost.

Episcopul – Vicar Paisie (Lugojeanul), adus aici, la Timișoara, din vremea regretatului IPSS Nicolae, Mitropolitul Banatului, încă din 2006. El a fost protagonistul multor mizerii: a ucis sufletele multor preoți bănățeni, a umilit, a strigat în biserică, a dat sms-uri din altar (a încetat numai după ce am scris despre asta), a mutat preoți din parohii ca pe niște cârpe, a distrus familii, a stors lacrimi, a făcut prăpăd. A fost artizanul furtului salariilor angajatelor pe proiectul european, în 2012, a fost reclamat, a scăpat, l-a scos din toate procurorul Vasile Bâc, el însuși cercetat acum de DNA. Of, Doamne, lista este lungă!

Paisie se visa mitropolit, dar ne-a scăpat de spaima asta însuși Sfântul Sinod, în 2013, când a dat o decizie conform căreia doar un episcop poate candida la postul de mitropolit, nu și un vicar! A fost fapta bună a PF Daniel, plecat tot din Banat, urmărind scandalurile de aici, fără sfârșit.

Recent, la finele verii, relaxat, fără ca lumea să-i mai dea importanță, Paisie a comis-o din nou. A condus cu viteza de 170 km/oră, a rămas fără carnet pentru trei luni, a plătit amendă, dar a comis două fapte PENALE: a depășit cu mai mult de 50 de kilometri viteza limită, iar în plus, a încercat să păcălească Poliția Rutieră, oferind actele însoțitoarei din dreapta.

Pentru asta, am trimis cerere de activare a Instituției Autosesizării către parchetele locale (Judecătorie, Tribunal, Curte de Apel), dar nimeni NU a răspuns, excepție făcând DNA, care a trimis dosarul către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara. Așteptăm ca domnul Brașovan, șeful acestui parchet, să nu mai primească ”miruire” de la Vasile Bâc, sperăm să facă investigația, așa cum ar face-o în cazul unui muritor de rând…Nu?

Comentarii

comentarii