Acasă Actualitate Episcopul – Vicar Paisie, pus la colț de SINOD

Episcopul – Vicar Paisie, pus la colț de SINOD

DISTRIBUIȚI

Paisie (Lugojeanul), de fapt, Paisie Argeșeanul (așa ar trebui să se numească, că de acolo este, chiar dacă încearcă să-și mute toată familia la Timișoara, visându-se, în acromegalia sa, mitropolit! Ha!), cetățeanul Ion Gheorghe, cel care a fost prins la sfârșitul verii conducând mașina cu 170 km/oră, are dosar penal la PCA Timișoara, trimis de către DNA, după ce a încercat să ofere Poliției Rutiere actele persoanei de gen feminin, ce stătea în dreapta sa. Pentru tentativa de păcălire a autorităților statului, pedeapsa nu este simplă!

La ultimul SINOD, recent, așa cum rezultă de pe site-ul Patriarhiei Române, s-a luat decizia prin care se interzice ierarhilor, inclusiv episcopilor vicari, cum este el, să mai șofeze! Așadar, boacăna lui afectează acum un număr mare de vicari, el va trebui să aibă șofer permanent, gata cu aventurile! Gata cu plimbările nepotrivite! Gata cu ”doamnele!”, fie ele civile fie… măicuțe! Gata cu sfidarea și obrăznicia de ”agent acoperit” cum i s-a mai dus buhul. Mai cred că dacă un serviciu de informații, SRI sau SIE sau cine-o fi să fie, ar avea încredere în mediocrul zootehnist, atunci mi-e milă de acel serviciu! Nu ar fi prima oară că și-ar alege de la pragul repetenției, de pe pragul societății, cum a (mai) fost și acest Ion Gheorghe, din portbagajul mașinii, direct în haine de ierarh, dar atunci mi-e milă de noi, de cetățeni!

Până una–alta, SINOD-ul l-a pus la colț. L-a pus la punct. Este, și el, doar un punct pe harta nefericirilor prin care trece, din păcate, biserica noastră…

Comentarii

comentarii