Acasă Eveniment Era aproape mort de beat, dar tot s-a urcat la volan! Polițiștii...

Era aproape mort de beat, dar tot s-a urcat la volan! Polițiștii i-au făcut dosar penal

DISTRIBUIȚI

În data de 09 octombrie, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou, au oprit pentru control pe DN 59, în localitatea Șag, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de _conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, tot în data de 09 octombrie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găvojdia, au oprit un tractor cu o semi-remorcă, în localitatea Știuca, județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care transporta cantitatea de 2 mc, material lemnos, din diferite specii, fără a deține documente de proveniență și transport.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform art. 19, alin. 1, lit a, din Legea 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Lugoj.

Comentarii

comentarii