Acasă Eveniment Eroul din vestul țării. Un medic, în timpul liber, a salvat un...

Eroul din vestul țării. Un medic, în timpul liber, a salvat un şofer aruncat pe bancheta din spate după un accident

998
DISTRIBUIȚI

Un medic din Oradea, în timpul liber, a salvat un şofer aruncat pe bancheta din spate, într-un accident teribil. O maşină s-a făcut praf la câţiva metri în faţa medicului, care era în trafic şi a intervenit ca la carte.

Accidentul s-a produs duminică între localităţile clujene Luna şi Luncani, iar şoferul unei maşini a fost proiectat de pe locul lui pe bancheta din spate, rămânând încarcerat. Medicul Alin Suciu, de la Urgenţa spitalului din Oradea, se ducea spre un curs la Tg Mureş şi era la volan câţiva zecid e metri în spatele accidentului.

A povestit că a ieşit în şlapi din maşină, în tricou, s-a dus să vadă despre ce e vorba, a venit la portbagaj şi s-a încălţat în adidaşi, şi-a luat casca de salvator şi apoi a început să acorde primul ajutor.

A reuşit să-l salveze pe şoferul grav rănit şi intervenţia sa a fost povestită de cei de la ISU Cluj, care i-au mulţumit public colegului lor din alt judeţ.

Pompierii și echipajele SAJ trimise de urgență la locul accidentului l-au găsit pe acel domn echipat cu o cască de salvator și oferea primul ajutor persoanelor rănite, scrie observator.tv.

Comentarii

comentarii