Acasă Actualitate Este oficial! Carantină în Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc și Moșnița Nouă, din noapte...

Este oficial! Carantină în Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc și Moșnița Nouă, din noapte de sâmbătă spre duminică. Model declarație pe propria răspundere

1099
DISTRIBUIȚI

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 9 spre 10 ianuarie 2021, ora 00.00 se instituie caranatina zonală pentru comunele Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc și Moșnița Nouă. Reamintim, sunt incluse, integral, comunele Dumbrăvița și Giroc, comuna Ghiroda fără satul Giarmata Vii și localitățile Moșnița Veche și Albina din comuna Moșnița Nouă. Acest lucru înseamnă, inclusiv, că este nevoie de completarea declarației pe propria răspundere atât la intrarea și ieșirea din localitățile carantinate, cât și în cazul deplasărilor în interiorul acestora, toate doar în cazul unor motive justificate.

„În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Timiș, în baza evaluării epidemiologice avizată de către Institutul Național de Sanănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de urgență a emis astăzi, 09.01.2021, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru comunele Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Moșnița Nouă din județul Timiș. Carantina pentru comunele din Județul Timiș intră în vigoare în data de 10.01.2021, ora 00:00”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului Județului Timiș.

Model declarație pe propria răspundere, unde sunt trecute și motivele pentru care se permit deplasările:

DECLARAȚIE DE PROPRIA RĂSPUNDERE model (002)

 

Comentarii

comentarii