Acasă Actualitate Ești student/ă la Facultatea de Agricultură și vrei să primești o bursă...

Ești student/ă la Facultatea de Agricultură și vrei să primești o bursă de 42.000 de lei? Iată ce trebuie să faci!

DISTRIBUIȚI

O fermă care exploatează mii de ha în Timiș a decis să acorde o bursă pe o perioadă de un an unui student/ă a(l) Facultății de Agricultură din anul III sau IV în valoare totală de 42.000 lei (3.500 lei/lună), fără nici o condiție sau obligație legată de o viitoare angajare.

Alexander Degianski (foto), directorul Forest and Biomass, a explicat: ”Vreau să stimulez un student cu rezultate bune la învațătură și împreună cu Facultatea de Agricultură vom semna o convenție în acest sens în luna ianuarie. Singura obligație va fi cea de-a face practica obligatorie la noi în fermă! Până atunci, toți cei care sunt interesați de această ocazie sunt invitați să depună o scrisoare de intenție, iar cei interesați vor avea o discuție tête-a-tête cu mine, după care vom alege bursierul”.

Condițiile pentru student/ă sunt relativ simple: Să iubească pământul. Să-i placă cartea. Să vrea să învete meserie!

Înscrieri pe adresa:  alexander.degianski@forbiom.eu si/sau brigitte.lombrea@forbiom.eu

”Ca să nu ne pierdem reciproc vremea, dacă printre doritori sunt și studenți care, de exemplu, nu cunosc denumirea în latină a pălămidei, cred că albedoul e o boală sau că tractoarele actuale au carburator sau bujii, îi rog să nu!”, a concluzionat Degianski.

 

Comentarii

comentarii