Acasă Economic EU Media Bridge – puntea de legătură dintre România şi Serbia porneşte...

EU Media Bridge – puntea de legătură dintre România şi Serbia porneşte de la Timişoara

DISTRIBUIȚI

vineri puntea legaturaParteneri români şi sârbi, de la Radio Zrenjanin şi de la Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Timişoara, şi-au dat întâlnire vineri, 30 mai, la sediul de pe Calea Sever Bocu nr. 49.

Au discutat despre principalele subiecte de ştiri regionale, apoi a fost înregistrată o emisiune radio care a fost transmisă atât de partea română, cât şi de partea sârbă.

„Este vorba de proiectul EU Media Bridge, pe care îl implementăm în cadrul instituţiei noastre, împreună cu partenerii de la Radio Zrenjanin. Principalele subiecte pe care le-am discutat au fost despre emisiunile radio ce urmează să se realizeze în cadrul proiectului. Scopul este de a se pune de acord jurnaliştii din Serbia cu cei din România asupra unor teme”, a declarat Alexandru Avram, şeful Biroului Regional al Centrului de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Timişoara.

EU Media Bridge creează o punte de legătură între România şi Serbia, prin cei doi parteneri. Se urmăreşte ca proiectul să aibă impact direct asupra creşterii calităţii informaţiei diseminate publicului larg de către mass-media.

Comentarii

comentarii