Acasă Cultura Eufonia Festival Timișoara 2020 – cel mai important eveniment de muzică clasică...

Eufonia Festival Timișoara 2020 – cel mai important eveniment de muzică clasică de cameră din vestul României

1735
DISTRIBUIȚI
d

Cea de-a treia ediție a Eufonia Festival Timișoara – cel mai important eveniment de muzică clasică de cameră din vestul României – va avea loc, în perioada 13-27 septembrie 2020.

Organizatori sunt tribul artistic și Primăria Timișoara, proiect co-finanțat de Consiliul Județean Timiș.

Eufonia Festival pulsează a viață și culoare. Micro-cosmosul nostru aduce laolaltă comunități, uniți fiind de muzică și dorința de a fi împreună.

Programul Eufonia Festival 2020 include concerte cu muzicieni de renume internațional și cu participanții la masterclass-urile Eufonia, concerte sociale, masterclass-uri pentru tineri instrumentiști, workshop de gestionare a emoțiilor și prezență scenică, conferință de muzicoterapie, workshop de muzicoterapie – Metode de muzicoterapie în psihopedagogia specială și un seminar de consiliere pentru părinții copiilor cu nevoi speciale.

Eufonia Festival este născut din dorința organizatorilor de a contribui la dezvoltarea unei dimensiuni cultural-educative a regiunii Banat, dorind includerea muzicii clasice de cameră în circuitul cultural regional.

În 2019, Eufonia devine primul festival din Romania care integrează muzicoterapia în programul său.

Eufonia Festival urmărește includerea muzicii clasice de cameră în circuitul cultural al regiunii Banat, prin crearea unui festival ce include evenimente cultural- educaționale unice, intervenții și programe dezvoltate pentru susținerea spațiilor defavorizate din punct de vedere cultural.

Comentarii

comentarii