Acasă Economic Euromobile, forţată să-şi disponibilizeze angajaţii

Euromobile, forţată să-şi disponibilizeze angajaţii

DISTRIBUIȚI

Societatea Euromobile SRL Sânandrei a anunţat iniţierea din data de 7 ianuarie a procedurii de insolvenţă voluntară. Insolvenţa a fost declanşată din cauza unor creanţe de 15 milioane de euro pe care societatea le are de încasat de la compania Aton Transilvania. Euromobile a facturat către Aton Transilvania lucrări executate în domeniul construcţiilor şi serviciilor. Situaţia financiară în care a ajuns una dintre firmele de top din Timiş are repercusiuni şi asupra angajaţilor acesteia. Astfel, Euromobile a iniţiat procesul de disponibilizare a 370 de angajaţi.
„Regretăm că am ajuns să-i disponibilizăm pe aceşti oameni. Toţi sunt muncitori cu înaltă calificare în domeniile construcţiilor, confecţiilor metalice şi serviciilor. Echipele de muncitori au fost formate şi specializate cu greu în ultimii ani şi au devenit pentru noi o adevărată familie. Situaţi la care s-a ajuns nu a depins de noi. Am avut contracte, am executat lucrările şi încă aşteptăm să încasăm contravaloare lor. Când situaţia noastră financiară va reveni la normal, toţi cei disponibilizaţi vor fi reangajaţi”, ne-au declarat reprezentanţii Euromobile.
Între Euromobile şi Aton Transilvania se află în acest moment pe rol mai multe procese legate de refuzul societăţii germane a-şi achita contractele.

Comentarii

comentarii