Acasă Politica Europeanul Dominic Samuel Fritz (USR): ”Administraţia actuală din Timișoara a fost propulsată...

Europeanul Dominic Samuel Fritz (USR): ”Administraţia actuală din Timișoara a fost propulsată prin blatul PNL-PSD. Acţionează ca o frână tristă”

949
DISTRIBUIȚI

Fără a pomeni numele primarului Nicolae Robu, candidatul USR Timiş pentru funcţia de viitor primar al Timişoarei, Dominic Samuel Fritz, a criticat administraţia Robu, pe care a acuzat-o că a ajuns la guvernarea locală printr-un “ruşinos blat al PNL cu PSD” şi că acţionează ca o frână tristă, cu idei învechite, din secolul trecut.

El a mărturisit cu mult entuziasm că Timişoara l-a sedus, l-a cucerit şi l-a chinuit, făcând din el un om întreg, transformându-l din neamţ în timişorean.

“Foarte multe dintre ideile şi valorile pentru care vreau să mă lupt în campania pentru Primăria Timişoara sunt valori despre care însăşi Timişoara m-a învăţat. Prima lecţie este despre ceea ce înseamnă să fii european. Actuala administraţie locală a fost propulsată la putere de blatul ruşinos dintre PNL şi PSD, care face politică ce dezbină, vrea să învrăjbească timişorenii noi împotriva celor vechi, şoferii împotriva bicicliştilor. Timişoara ne învaţă altceva, aici suntem o comunitate, suntem toţi timişoreni, europeni şi nu ne lăsăm dezbinaţi. Vom face o politică pentru toţi oamenii din oraş pentru cultură, pentru turism modern, pentru parteneriate internaţionale. Vreau ca Timişoara să redevină un centru cultural şi economic de reper pentru toată Europa. Vreau să fiu un primar european pentru un oraş european. (…). Din păcate, avem o administraţie locală care acţionează ca o frână tristă pentru toate energiile de aici, care are idei din secolul trecut, care măsoară modernizarea în copaci tăiaţi pentru construirea de noi benzi auto”, a spus Fritz.

El i-a îndemnat pe USR-işti să aibă curajul timişorenilor din 1989, să cucerească totul: Cotrocenii, Primăria Timişoara, Consiliul Judeţean Timiş, Guvernul.

Comentarii

comentarii