Acasă Actualitate Evaluarea Națională 2018: Școlile cu elevi de nota 10 din Timiș

Evaluarea Națională 2018: Școlile cu elevi de nota 10 din Timiș

1370
DISTRIBUIȚI

Timișul are opt elevi cu medii de 10. Dar Timișul are și elevi care au luat 10 la Evaluarea Națională doar la o probă. Care sunt școlile unde au studiat acești elevi? Vi le dezvăluim mai jos.

În Timiș, note de 10 la Matematică, la Evaluarea Națională, au luat 22 de elevi de la Colegiul Național C.D. Loga Timișoara, opt elevi de la Colegiul Național Bănățean, 14 elevi de la Liceul Grigore Moisil, cinci de la Liceul Nikolaus Lenau și cinci elevi de la Școala nr. 16 din Timișoara, doi elevi de la Colegiul Brediceanu din Lugoj, doi de la Școala nr. 24 din Timișoara, doi elevi de la Școala nr 19 din Timișoara. Un elev de la Școala nr. 2 din Lugoj a luat 10 la Matematică, unul de la Școala nr. 2 din Timișoara, unul de la Colegiul Ion Vidu din Timișoara, unul la Liceul Pedagogic, unul de la Liceul Shakespeare și un elev de la Eftimie Murgu, un elev de la Școala nr. 2 din Sânnicolau Mare, unul de la Școala nr 13 din Timișoara, un copil de la Școala nr. 25 Timișoara, unul de la Școala nr. 30 Timișoara, unul de la Școala nr. 6 Timișoara și unul de la Școala nr. 7 Timișoara.

La proba de Limba și Literatura Română au luat nota 10 șase elevi de la Liceul Grigore Moisil Timișoara, patru elevi de la Colegiul Național Bănățean din Timișoara, trei elevi de la Colegiul Național C.D. Loga din Timișoara, un elev de la Colegiul Național Brediceanu din Lugoj, unul de la Liceul Nikolaus Lenau, unul de la Liceul Shakespeare, doi elevi de la Școala nr. 30 din Timișoara și câte unul de la următoarele unități de învățământ din Timișoara: Școala nr. 13, Școala nr. 18, Școala nr. 24, Școala nr. 25 și Școala nr. 6.

Elevii cu medii de 10 la Evaluarea Națională, în Timiș, sunt Timeea Antonia Balint, Crina Bărbieru, Letiția Marta Iliescu și Raluca Panainte – Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara, Bianca Iulia Brîndușoiu și Marta Tedora Traleș – Colegiul Național „C.D. Loga” din Timișoara, Vlad Mihai Marchiș – Școala Gimnazială Nr. 24 din Timișoara, și Mihaela Teodora Mirea – Școala Gimnazială Nr. 13 din Timișoara.

 

Comentarii

comentarii