Acasă Cultura Eveniment cultural de excepție organizat de Artmedia și CJT, dedicat seniorilor din...

Eveniment cultural de excepție organizat de Artmedia și CJT, dedicat seniorilor din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Fundația Artmedia, Consiliul Județean Timiș și marele actor Florin Piersic organizează un eveniment cultural de excepție, la Timișoara, oferind o mare bucurie neașteptată seniorilor.

Astfel, pensionarii sunt invitați la proiecția spectaculosului și emoționantului film “Un vulcan în slujba Thaliei”, cu intrarea liberă, în sala multifuncțională a CJ Timiș.

“Dragii mei prieteni, ne -ați face o deosebită plăcere dacă m-ați onora cu prezența voastră, sâmbătă 25 iunie, în sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, la o întâlnire de suflet axată pe recunoașterea valorilor ( vezi Florin Piersic artistul ) și necesitatea actelor caritabile ( Florin Piersic cetățeanul ) , în filmul “Un vulcan în slujba Thaliei”. Intrarea liberă.

Eurodeputata umanistă, Maria Grapini, o susținătoare puternică a fenomenului  cultural, spune că va participa la spectacol și va aduce 10 prietene, împreună cu ea.

“Voi participa cu mai multe persoane iubitoare de cultură. O apreciez pe doamna Doina Popa pentru anii dedicați fenomenului cultural”, este mesajul umanistei.

Amintim că europarlamentara Maria Grapini de mai mulți ani desfășoară cu mare succes Cafeneaua literară, pentru promovarea oamenilor de cultură din Banat și unde reușește să atragă de fiecare dată scriitori, poeți, oameni de artă, profesori, preoți și foarte mulți tineri dornici de cultură de calitate.

 

Comentarii

comentarii