Acasă Actualitate Eveniment inedit, la DASM Timișoara

Eveniment inedit, la DASM Timișoara

DISTRIBUIȚI

În cadrul Centrului de zi de integrare/reintegrare socială pentru persoane aflate în dificultate din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara – DASMT – a avut loc vernisajul expoziției personale a beneficiarei Suzi Cimpoeru.

Pline de culoare și lumină asemeni talentatei pictorițe, lucrările au umplut de încântare sufletele și privirile tuturor beneficiarilor serviciilor sociale oferite de municipalitate prin DASMT. Doamna Suzi Cimpoieru este beneficiara centrului de un an.

“Sperăm că acest eveniment va constitui sursă de inspirație și imbold pentru celelalte doamne și ceilalți domni ai centrului, care sunt înzestrați cu un real spirit artistic. Îi vom încuraja pe toți cei doritori și vom fi bucuroși și mândri de a le organiza următoarele expoziții”, a spus Andreea Manolache, şefa centrului de zi.

Centrul de zi integrare/reintegrare socială pentru persoane aflate în dificultate din cadrul DASMT își are sediul pe strada Ioan Plavoşin, nr. 21 din zona Mehala.

Beneficiarii serviciilor oferite aici sunt persoane aflate în dificultate suferind de boli cronice sau persoane cu dizabilități, persoane care suferă de boala Alzheimer, Parkinson, care se recuperează în urma unui accident vascular cerebral sau unei hemipareze. Acest lucru se face prin desfășurarea unui ansamblu de activități vizând integrarea/reintegrarea socială, recuperarea/reabilitarea funcțională, supravegherea și menținerea sănătății și alte servicii de suport (servirea mesei și servicii de îngrijire personală), asigurarea transportului la cerere pentru categoriile de beneficiari cărora centrul li se adresează.

Despre informatii cu privire la serviciile oferite si conditiile de admitere cei interesati pot obtine mai multe informatii la numarul de telefon: 0256-286487 sau la adresa de e-mail: c.asistentadificultate@gmail.com.

 

Comentarii

comentarii