Acasă Cultura Eveniment inedit la Timişoara, înainte de începerea Stagiunii teatrale 2017 -2018

Eveniment inedit la Timişoara, înainte de începerea Stagiunii teatrale 2017 -2018

1268
DISTRIBUIȚI

Eveniment inedit la Timişoara! Înainte de începerea Stagiunii teatrale 2017 -2018, actorii şi toţi angajaţii Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, dar şi ai celorlalte teatre din România, Serbia şi Ungaria, sunt invitați la o întrecere care va îmbina spiritul competițional și valorile olimpismului, cu accept pe fair play și atmosferă pozitivă.

Campionatul sportiv Actor’s World Championships va avea loc în perioada 2 -3 septembrie, pe  terenurile și sălile ce aparțin Universităţii de Vest din Timişoara, Universităţii Politehnica și Clubul Sportiv Muncipal Timișoara, precum și în sălile Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”.

Disciplinele la care se pot înscrie concurenții sunt: tenis de masă, tenis de câmp, scrimă, atletism (cursa de 100 m, 400 m, 800 m, săritura în lungime, aruncarea greutății, pentatlon), fotbal, ciclism, street ball, triatlon, ștafeta pe echipe (alergat cu picioarele în sac etc). Prima seară a Olimpiadei se va încheia cu un concurs al orchestrelor teatrelor. Timișorenii sunt invitați să își încurajeze actorii preferați. Evenimentul este susținut de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, în parteneriat cu Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Politehnica Timișoara și Verde pentru Biciclete.

 

 

Comentarii

comentarii