Acasă Eveniment Eveniment inedit pentru poliţiştii din Reşiţa

Eveniment inedit pentru poliţiştii din Reşiţa

450
DISTRIBUIȚI

21 de politişti din cadrul Poliţiei Locale Reşiţa, Poliţiei Municipale Reşiţa, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Reşiţa şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi au participat la un seminar, joi, 26 aprilie, de la ora 10.00.

Laila Onu, directorul Fundaţia „Pentru Voi” Timişoara a spus că seminarul îşi propune formarea oamenilor legii cu privire la problematica persoanelor cu dizabilităţi intelectuale şi modalităţile de comunicare şi interacţiune cu acestea. Fundaţia a organizat seminarul dedicat poliţiştilor cu scopul promovărea incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale şi face parte din proiectul „Economia socială – o şansă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”.

În cadrul seminarului s-a răspuns la întrebări precum: Ce înseamnă dizabilitatea intelectuală? Cum se manifestă aceste persoane? La ce trebuie să am grijă în interacţiunea cu acestea? Cum e bine să comunic cu ele? La cine pot să apelez dacă am un caz social care implică persoane cu dizabilităţi intelectuale.

Seminarul de la Reşiţa este ultimul dintr-o serie de trei, celelalte două desfăşurându-se la Timişoara şi Arad.

Comentarii

comentarii