Acasă Actualitate Eveniment pentru întreaga familie la Iulius Mall Timișoara

Eveniment pentru întreaga familie la Iulius Mall Timișoara

2913
DISTRIBUIȚI

Expomineralia, o întrecere inedită, teatru de păpuşi pentru copii, lecţii de dans şi un târg de sănătate şi bijuterii terapeutice sunt evenimentele organizate în acest week-end, la Iulius Mall Timişoara.

O nouă ediţie a târgului Expomineralia are loc zilele acestea, la demisolul mall-ului. Piesele prezentate vor cuceri și cele mai pretențioase preferințe, târgul reunind peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Târgul Expomineralia poate fi vizitat până duminică inclusiv.

Persoanele care sunt pasionate de dans sau cele care doresc să se iniţieze într-un stil anume sunt aşteptate, în perioada 22 septembrie – 4 octombrie 2017, la etajul Iulius Mall. Aici vor avea parte de o experienţă unică la Muzeul de Dans, un eveniment premergător Festivalului Internaţional de Dans. Cele şapte standuri amenajate îi vor purta pe vizitatori de la experienţa primilor paşi de dans şi învăţarea ritmurilor, până la crearea unei vestimentaţii de dans sau a unui moment artistic. Evenimentul este organizat de Clubul de dans sportiv Magnum Team.

Un alt târg, care are loc la parterul mall-ului, este cel dedicat persoanelor care acordă o mare importanţă produselor cu beneficii asupra sănătăţii. Până duminică inclusiv, peste 40 de expozanţi le vor prezenta clienţilor o varietate de articole naturiste, dar şi bijuterii sau diverse accesorii cu rol pozitiv asupra organismului. Expozanţii au pregătit de la ceaiuri, seminţe, condimente, miere, ciocolată de casă, până la creme şi alifii, bijuterii antialergice, săpunuri naturale, uleiuri esenţiale şi suplimente alimentare.

Sâmbătă, în parcarea Iulius Mall are loc cea de-a doua ediţie a #TyreChallenge, campionat naţional viteză de schimbare a roţii de rezervă. Evenimentul va începe la ora 15.00, iar imaginea concursului de la Timişoara, organizat la nivel naţional de Delticom OE, este pilotul de raliuri Sorin Mihoc. La fel ca şi anul trecut, concurenţii din România se vor întrece şi în alte oraşe din România, precum Sibiu, Reşiţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea şi Braşov. Competiţia #TyreChallenge se desfăşoară la nivel internaţională, în Germania, Austria, Ucraina, Bosnia şi Herţegovina, Slovenia, Croaţia şi Serbia.

Duminică, de la ora 12.00, copiii sunt aşteptaţi la teatru de păpuşi. Marionetele vor prinde viaţă în food court-ul Almondo şi vor istorisi povestea „Cum s-a cumințit Ionică”.

Comentarii

comentarii