Acasă Actualitate Eveniment pentru părinții care își cresc singuri copiii. La Timișoara se va...

Eveniment pentru părinții care își cresc singuri copiii. La Timișoara se va discuta despre sănătatea emoțională și nevoile copiilor cu părinți divorțați

DISTRIBUIȚI

Întotdeauna au existat copii îngrijiți de un singur părinte, totuși, în ultimii ani numărul acestora a crescut foarte mult. Explozia fără precedent a numărului de divorțuri și numărul mare de copii concepuți și născuți în afara căsătoriei sunt realități care nu pot fi ignorate. De aceea la Timișoara va avea loc un eveniment pentru părinții care-și cresc singuri copiii.

În 13 februarie, între orele 18 și 20, la Universitatea de Vest din Timișoara va avea loc o discuție deschisă despre provocările și prioritățile părinților singuri – Familia Monoparentală – provocări și priorități.

„Împreună vom discuta despre succesele și problemele noastre și vom aborda teme ca:

– sănătatea emoțională și nevoile copiilor cu părinți divorțați

– co-parenting după divorț

– responsabilitatea și rolurile părinților divorțați

– de ce unii părinți dispar după divorț

– viața părinților după divorț

– probleme specifice familiilor monoparentale (aspecte sociale, economice, emoționale etc.)

– diverse

Vă aștept cu interes să discutăm și să găsim răspunsuri la problemele cu care ne confruntăm”, transmit organizatorul acestui eveniment – Adrian Pășcuță, fost consilier județean, lector universitar și director al Agenției pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii, care a trecut acum cațiva ani printr-un divorț.

 

Comentarii

comentarii