Acas─â Cultura Evenimente la Gaudeamus

Evenimente la Gaudeamus

441
DISTRIBUIȚI

Un t├órg de carte, la fel ca orice alt fel de t├órg, nu este static. Implic─â mi┼čcare, activitate, v├ónzoleala vizitatorilor dublat─â de cea a expozan┼úilor care se str─âduie ca totul s─â fie pe placul ┼či la-ndem├óna tuturor. La fel e ┼či la t├órgul Gaudeamus – carte de ├«nv─â┼ú─âtur─â, care,├«n plus, a preg─âtit vizitatorilor s─âi numeroase surprize. Vineri, 15 mai, ├«ntre orele 12-13 va avea loc lansarea albumului „Momente UNESCO ├«n Rom├ónia”, scos de editura Proema, care continu─â seria albumelor de excep┼úie scoase de aceast─â editur─â, adev─ârate lucr─âri monument, premiere la noi ├«n ┼úar─â, cum sunt “Biserici de lemn din Maramure┼č” sau “S─âp├ón┼úa”. Ziua se continu─â, ├«ncep├ónd de la ora 14 ┼či p├ón─â la ora 18, cu finala zonal─â a Concursului Na┼úional de Lectur─â “Mircea Nedelciu”, adic─â “Lectura…la doi pa┼či!”, ├«n organizarea Radio Timi┼čoara.
La concurs vor participa elevi de liceu din clasele terminale, premiile oferite de organizatori vor consta din diverse sume destinate achiziţionării de cărţi de la târg.
De asemenea, to┼úi vizitatorii, care cump─âr─â cel pu┼úin dou─â c─âr┼úi ┼či completeaz─â corect buletinul primit la intrare, se pot ├«nscrie la tombola al c─ârei premiu este un notebook Acer oferit de partenerul IT al T├órgurilor Gaudeamus, magazinultau.ro.
Nu uita┼úi c─â pute┼úi dona c─âr┼úi la “Co┼čul T├órgului”, c─âr┼úile astfel str├ónse urm├ónd s─â fie date, ├«mpreun─â cu cele donate de expozan┼úi, viitoarei biblioteci rurale Dude┼čtii Noi, jud. Timi┼č.

Comentarii

comentarii