Acasă Cultura Evoluție și Cei trei care au schimbat Vestul – două evenimente frumoase...

Evoluție și Cei trei care au schimbat Vestul – două evenimente frumoase la Muzeul Apei Aquatim

DISTRIBUIȚI

Muzeul Apei din Timișoara a găzduit două evenimente frumoase, care s-au suprapus armonios și i-au încântat pe participanți, la sfârșitul săptămânii!

La ora 12.00, a avut loc vernisajul expoziției de pictură cu titlul Evoluție, al tinerei artiste Caliope Libar, care a susținut și un scurt recital de pian cu această ocazie, având susținerea curatorului expoziției, artistul plastic Flavius Ivan, a d-nei prof. de pian, d-na Voichița Guleamă, a familiei și a unui public numeros.

Expoziția poate fi vizitată până în data de 20 aprilie, intrarea fiind liberă.

La ora 13.00, a fost cea care a marcat începutul turului ghidat la Muzeul Apei, cu titlul „Cei trei care au schimbat Vestul”, tur al cărui obiectiv principal a fost evidențierea celor trei personalități marcante ale începutului de secol XX,, care au schimbat, prin realizările lor profesionale, chipul Timișoarei, transformând-o în „Mica Vienă”:

primarul Carol Telbisz,  inginerul Stan Vidrighin și arhitectul Laszlo Székély.

La tur au participat persoanele care s-au înscris online la tur, o parte din oaspeții veniți la vernisajul de pictură și vizitatorii muzeului din momentul respectiv, familii cu copii și câteva persoane venite din Arad, special pentru a vizita Muzeul Apei din Timișoara.

Cei prezenți s-au bucurat de evocarea celor trei personalități și de vizitarea propriu- zisă a muzeului.

”Vă așteptăm, cu drag, pe toți cei care doriți să vizitați Muzeul Apei din Timișoara, administrat de compania Aquatim, mereu implicată în viața comunității”, este mesajul Aquatim.

 

Comentarii

comentarii