Acasă Actualitate Excelența Sa, Laurence Auer, ambasadorul Republicii Franceze, în vizită la Timișoara

Excelența Sa, Laurence Auer, ambasadorul Republicii Franceze, în vizită la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Excelența Sa, Laurence Auer, ambasadorul Republicii Franceze în România, se va afla în Timișoara în data de 10 februarie 2022, și va participa, la Congress Hall Iulius Mall, la dezbaterea cu tema Baby boomers, Generatia X, Millennials, Generatia Z – patru generații pe aceeași piață a muncii.

Evenimentul va avea loc cu prilejul vizitei la Atos din Timișoara.

Alături de Excelența Sa și reprezentanții Atos, în frunte cu Cătălina Dodu, country manager Atos România, vor participa reprezentanți ai Ambasadei Franței în România, ai autorităților locale și județene, Institutului Francez din Timișoara și ai Universităților de prestigiu din Timișoara.

Născută la Geneva, licențiată în limba și literatura engleză și având un Masterat în arabă (Universitatea Aix-Marseille), Laurence Auera obținut diplome de studii aprofundate la Institutul de Studii Politice din Aix-en-Provence și din Paris.

Domnia Sa și-a început cariera diplomatică în 1984 în cadrul Ministerului Culturii, urmând să activeze în funcții de Responsabil de misiune în cadrul Direcției de politici de dezvoltare, în cadrul Direcției Națiunile Unite,precum și la cabinetul Secretarului de stat pe lângă Prim-Ministrul Franţei, responsabil pe probleme de mediu.

Secretar II la Reprezentanța permanentă a Franței pe lângă Comunitățile Europene de la Bruxelles și purtător de cuvânt la Comisia Europeană de la Bruxelles, dna. Laurence Aues este, în prezent, Ambasador al Franței în România și în această calitate va susține la UVT prelegerea cu titlul „La France et la Roumanie dans le context européen de relance”.

 

Comentarii

comentarii