Acasă Actualitate Exemplu de ”bună practică”: Creştinii ar trebui să se lase pradă COVID,...

Exemplu de ”bună practică”: Creştinii ar trebui să se lase pradă COVID, spune mesajul vulgar al unei asociaţii religioase ortodoxe de stil vechi

DISTRIBUIȚI

O asociaţie religioasă ortodoxă de stil vechi din judeţul Suceava se luptă cu vaccinul care ar putea stopa pandemia de coronavirus şi îndeamnă creştinii să urmeze gestul de împotrivire.

În grai vulgar (atenţie, nu trivial!, ci în sensul că este comun, adresat mulţimii), Asociaţia Religioasă Biserica Ortodoxă de Stil Vechi din România (ARBOSVR), din localitatea Slătioara, comuna Rîşca, judeţul Suceava, vrea să fie model de bună practică, băgând spaima în norod legat de reacţiile adverse ale vaccinului. Adică, e mai bine să mori de COVID, acasă ori prin secţiile ATI, cu masca de oxigen pe nas şi cu plămânii paralizaţi de infecţie, decât să accepţi vaccinul.

Cel care susţine că este Arhiepiscop şi Mitropolit Vlasie semnează o adevărată sentinţă “judecătorească”, cu motivaţii şi concluzii empirice, în care vorbeşte despre “umflare”, “mărirea ganglionilor limfatici”, “mâncărimi la locul de administrare a injecţiei”, dar nu vorbeşte deloc despre cei care mor sufocaţi, inclusiv, deloc puţini preoţi, monahi, credincioşi, cu plămânii inundaţi de virusul ucigaş.

Înalta faţă bisericească de stil vechi din Suceava (judeţ care a fost leagăn al coronavirusului, cu multe pierderi de vieţi) omite faptul că fiecare CREŞTIN are dreptul de a decide singur dacă se vaccinează ori nu, dacă merge la medic sau se ascunde sub pat de virus, la lumina opaiţului, eventual cu dezinfectantul numit rachiu, lângă el.

Dacă nu eşti de acord, cel puţin respectă dreptul fiecăruia de a decide. Şi alţi preoţi nu agreează vaccinarea, dar respectă acest drept al fiecărui om de a lua hotărârea pe care o crede de cuviinţă, DUPĂ CONSULTAREA MEDICULUI. pentru că niciun vaccin nu se face nimănui dacă are contraindicaţii. Dar pentru asta, este adevărat, trebuie să ai un medic de familie care să se pronunţe.

Iată ce transmite arhiereul de rit vechi:

Comentarii

comentarii