Acasă Economic EximBank acordă credite pentru achitarea datoriilor la stat

EximBank acordă credite pentru achitarea datoriilor la stat

DISTRIBUIȚI

EximBank vine în sprijinul tuturor companiilor care se confruntă în această perioadă cu lipsa lichidităţilor oferindu-le Creditul pentru achitarea restanţelor fiscale prin care întreprinzătorii pot beneficia de fonduri pentru a-şi achita taxele şi/sau impozitele restante.
Creditul se acordă pe termen scurt (maximum 12 luni) şi poate acoperi 100% din necesarul de finanţare al unei societăţi. Pentru acordarea creditului vor fi luate în calcul performanţele financiare istorice, previziunile financiare pentru întreaga perioadă de derulare a creditului precum şi garanţiile oferite de companie. Prin acest produs, EximBank încearcă să se poziţioneze ca o punte între companii şi stat, iar managementul băncii se aşteaptă ca acest credit să genereze efecte pozitive pentru cele două părţi în condiţiile în care, pe de o parte firmele sunt sprijinite să-şi achite obligaţiile fiscale, iar, pe de altă parte banca poate contribui la creşterea încasărilor bugetare. Acest credit face parte din gama de produse oferite de EximBank în cont propriu şi nu în numele şi contul statului.
Pentru acest produs poate aplica orice companie care înregistrează restanţe la bugetul consolidat al statului şi care nu figurează cu credite restante în baza de date a Centralei Riscurilor Bancare. Societăţile care vor accesa acest credit beneficiază şi de reducerea cu 50% a comisionului de acordare, ca parte a măsurilor de sprijin anticriză cu caracter temporar adoptate de EximBank.
Companiile interesate de produsele EximBank se pot adresa direct celor 11 unităţi teritoriale ale băncii din Bucureşti, Bacău, Braşov, Constanţa, Cluj, Craiova, Timişoara, Buzău, Oradea, Deva şi Alba Iulia. De asemenea, operatorii economici pot obţine informaţii despre produse şi documentaţia aferentă prin intermediul site-ului www.eximbank.ro sau pot primi detalii scriind pe adresa informatii@eximbank.ro.

Comentarii

comentarii