Acasă Eveniment Explozie pe Șantierul naval Orșova. Planul roșu a fost activat. Un rănit,...

Explozie pe Șantierul naval Orșova. Planul roșu a fost activat. Un rănit, transportat la Timișoara cu elicopterul SMURD

DISTRIBUIȚI

O explozie s-a produs, miercuri, pe Șantierul naval Orșova. Trei persoane au suferit arsuri. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție. La fața locului au fost trimise două elicoptere SMURD.

Explozie a avut loc pe o navă aflată în reparație, pe Șantierul naval Orșova. Deflagrația s-a produs în timp ce se efectuau operațiuni de sudură.

În urma exploziei, care nu a fost urmată de un incendiu, trei persoane au suferit arsuri. Victimele sunt conștiente, una fiind în stare mai gravă.

”Din datele pe care le avem, în urma exploziei care a avut loc la Şantierul Naval Orşova, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale. Explozia a avut loc în urma unei acumulări de gaze şi nu a fost urmată de incendiu. Au intervenit un SMURD şi o ambulanţă SAJ. Autospeciala SMURD a preluat o victimă care are arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului. O altă victimă a fost preluată de SAJ, iar o a treia a fost dusă la spital de angajaţii şantierului”, transmite ISU Mehedinţi.

Reprezentanţii IGSU au precizat că, în urma evenimentului, au rezultat trei victime, dintre care două victime au arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului şi o victimă cu traumatism cranio-cerebral.

Unul dintre răniți, un barbat care a suferit arsuri pe 70 la suta din suprafata corpului, va fi transferat la Timisoara, cu un elicopter SMURD.

Ranitul, un barbat de 48 de ani, va fi internat in Centrul de Mari Arsi de la Timisoara pentru ingrijiri de specialitate.

Comentarii

comentarii