Acasă Cultura Expoziția WOMAN, ALL TOO WOMAN se mută la Muzeul de Artă din...

Expoziția WOMAN, ALL TOO WOMAN se mută la Muzeul de Artă din Timișoara

1284
DISTRIBUIȚI

META Spațiu, organizatorul evenimentului de artă contemporană Baroque||Urban ediția a III-a, | WOMAN, ALL TOO WOMAN |, anunță, cu regret, că evenimentul nu se va desfășura în locația specificată anterior, Muzeul „Corneliu Mikloși”, din cauza lipsei autorizării ISU necesare pentru spațiul muzeal.

STPT rămâne, în continuare, partenerul evenimentului și sprijină proiectul, precum și relocarea de urgență a acestuia.

”Cu toate acestea, parcursul curatorial și integritatea evenimentului nu vor fi afectate, întrucât, împreună cu colaboratorii, am găsit cea mai bună soluție, respectiv Muzeul de Artă din Timișoara unde au avut loc și edițiile precedente ale evenimentului Baroque||Urban. Mulțumim Muzeului de Artă din Timișoara, directorului instituției, dl. Victor Neumann, precum și personalului instituției, pentru rapiditatea cu care s-au mobilizat pentru relocarea, în regim de urgență, a expoziției.

Spațiul generos al Muzeului de Artă Timișoara ne oferă posibilitatea de a organiza expoziția WOMAN, ALL TOO WOMAN pe patru etaje: demisol, parter, etajul I, etajul II, iar evenimentele organizate în cadrul proiectului vor avea loc în curtea instituției cu intrare de pe strada Mercy. Perioada de desfășurare a expoziției nu suferă schimbări majore, aceasta fiind 15 august – 15 octombrie.

Vă anunțăm, pe această cale, că vernisajul expoziției va avea loc, așa cum a fost stabilit, în data de 15 August la ora 19:00 – Muzeul de Artă, Piața Unirii nr. 1,” transmit organizatorii.

Comentarii

comentarii