Acasă Cultura Expoziție specială de port popular, fotografie și artă decorativă, la Muzeul Apei...

Expoziție specială de port popular, fotografie și artă decorativă, la Muzeul Apei Aquatim

DISTRIBUIȚI

Muzeul Apei din Timișoara, de pe  Calea Urseni, nr. 26, o investiție a Aquatim, găzduiește o expoziție specială de port popular, fotografie și artă decorativă, ce poate fi vizitată începând de miercuri, 26 iunie, ora 10.

“Atenție: Veți fi răpiți (de frumusețea celor văzute)!”, este mesajul Aquatim.

Pentru că Aquatim susține cultura, frumosul, tradiția, costumul popular și IA strămoșească, a realizat, în premieră, o sesiune foto unicat, în care protagoniste au fost chiar angajatele Aquatim.

Instantaneele, marca profesionistului Marcel Neag, au fost făcute în feericul perimetru al Muzeului Apei Timișoara, locație ce-și deschide permanent porțile către cultură, artă, tradiție, valori.

“Noi, Adina, Alina, Andra, Camelia, Crenguța, Crina, Cristina 1, Cristina 2, Diana, Emilia, Ioana, Laura, Lili, Maria, Mariana, alături de Karoly, singurul bărbat care s-a încumetat să fie parte a evenimentului, am trăit o experiență unică, inedită, extraordinară, în care frumosul a fost ridicat la rang de artă, în care prietenia și-a spus, atât de puternic, vorba, în care Familia Aquatim a strălucit ca niciodată – întotdeauna.

Mândre/mândri să celebrăm ASTFEL tradiția ce ne “poartă” de-o viață… viața în straie sărbătorești!”, este mesajul protagonistelor din poze.

De asemenea, dr. Ilie Vlaicu, directorul general, a transmis următorul mesaj:

“Sperăm să vă surprindem și să vă încântăm, să fim, și astfel, împreună, în aceste zile importante, senine, armonioase. Să ne regăsim în cântecul inimii și în dansul tradițiilor care ne leagă. Păstrăm tradițiile, conservăm frumosul autentic!”.

 

Comentarii

comentarii