Acasă Cultura Fă-ţi cadou tabloul din muzeu!

Fă-ţi cadou tabloul din muzeu!

DISTRIBUIȚI

Street Delivery, „festivalul care schimbă o stradă”, va aduce drept cadou unuia dintre noi un tablou din Muzeul de Artă. “E de fapt lucrarea artistei Timea Ciora, care timp de o săptămână va sta agăţată pe unul din pereţii muzeului, aşteptând să fie găsită. Nu veţi putea pleca acasă cu ea sub braţ – o să vă oprească muzeografii sau direct o să vă încătuşeze poliţia – ci doar trebuie să o reperaţi.”, ne spune Cosmin Lungu, PR&events manager Cărtureşti.
“În primul an de Street Delivery am livrat o sculptură Nada Stojici. La ediţia a doua – o pictură Alina Slimovschi. Iar acum, la al treilea an de festival cu dichis, desenul artistei Timea Ciora.” Ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia desenului?
Nimic mai simplu. Totul se rezolvă cu o vizită la Muzeul de Artă şi o privire atentă, căci desenul în cauză va fi ascuns printre exponate.
După ce aţi găsit desenul, reţineţi locul, vecinătăţile, eventual etajul.
Cu aceste informaţii, mergeţi în librăria Cărtureşti, scrieţi-o pe un bilet, iar, pe acesta din urmă, într-o cutie specială.
La sfârşitul celor trei zile de Street Delivery, în plină stradă, va avea loc tragerea la sorţi a biletului câştigător.
Dacă informaţia de pe bilet e corectă, norocosul pleacă acasă cu tabloul din muzeu. Totul în văzul lumii, duminică, undeva pe la ora 20, înainte de one-man-show-ul lui Răzvan Mazilu. Desenul Timeei Ciora poate fi găsit în muzeu începând de marţi.

Comentarii

comentarii