Acasă Actualitate Fabrică de 30 de milioane de dolari în Timiș. O companie chineză...

Fabrică de 30 de milioane de dolari în Timiș. O companie chineză vrea să producă controlere electronice inteligente

811
DISTRIBUIȚI

În Timiș urmează să fie realizată o nouă investiție chineză, în valoare de 30 de milioane de dolari. O companie din Shenzen dorește să realizeze aici controlere electronice inteligente.

Compania și-au propus să operaționalizeze, până în primăvara anului viitor, în județul Timiș, o fabrică de peste 12.000 de mp, cu posibilitate de extindere la 25.000 mp. Într-o primă fază vor face 300 de angajări, urmând ca la capacitate maximă fabrica să aibă nevoie de aproximativ 1000 de angajați, anticipând o producție de 9 milioane de piese anual. Compania este prezentă în China, India și Vietnam, urmând ca după România să deschidă unități de producție și în Mexic.

Reprezentanții companiei s-au întâlnit la Consiliul Județean cu directorul Direcției de strategii, diplomație, comunicare și cultură, Alexandru Avram. Aceștia au fost interesați în primul rând de sprijinul pe care autoritățile locale îl pot oferi în implementarea investiției, cât și de capacitatea instituției noastre de a le facilita integrarea în rândul comunității de afaceri.

Unitatea de producție din Timiș le va facilita accesul pe piața locală, în contextul în care cea mai mare parte a producției va merge către clienți prezenți în România.

 

Comentarii

comentarii