Acasă Actualitate Faceți din nou curățenie în mișcare într-unul din parcurile Timișoarei. Vă oferiți...

Faceți din nou curățenie în mișcare într-unul din parcurile Timișoarei. Vă oferiți voluntar?

DISTRIBUIȚI

Probabil v-ați săturat să treceți prin parcurile Timișoarei și să vedeți crengile căzute de la zăpadă. Dacă nimeni nu face nimic, atunci puteți face voi venind voluntar, alergând și strângând aceste ramuri care au părăsit trunchiul sub greutatea fulgilor de nea…

Evenimentul Curățenie în Mișcare continuă. Sâmbătă, la ora 10, sunteți așteptați să faceți curățenie în Parcul Civic din Timișoara.

„După o primă ediție reușită, cea în care am curățat Parcul Botanic, ne-am gândit să vă propunem să continuăm acest gen de activitate fizică în aer liber, în scop civic. Ideea e să ne bucurăm de mișcare în aer liber și să facem și noi ceva concret pentru curățenia “casei” noastre extinse, orașul în care trăim. Atât cât putem, în mod voluntar și total gratuit. Ne întâlnim sâmbătă, 19 ianuarie, la ora 10, în fața ceasului floral de lângă Hotel Continental. Urmează să străbatem Parcul Civic în alergare ușoară și să adunăm în grămezi, lângă alei, crengile căzute”, transmit organizatorii.

O inițiativă în parteneriat Ștefan-Iulian Cojocnean, Alergotura și MEB Run TM.

Echipament recomandat: două straturi în partea superioară a corpului: o bluză de corp cu mânecă lungă din material sintetic (nu bumbac) și o foiță de vânt peste; pantaloni lungi; pantofi de alergare; căciulă / buff, mănuși; un schimb de haine uscate.

 

 

Comentarii

comentarii