Acasă Actualitate Facultatea de Educație Fizică de la UVT primește pentru desfășurarea activității campusul...

Facultatea de Educație Fizică de la UVT primește pentru desfășurarea activității campusul școlar unde a funcționat Liceul tehnologic Leonida

DISTRIBUIȚI

Campusul unde a fost găzduit fostul Liceu Tehnologic Dimitrie Leonida, de pe strada Dunărea, va fi preluat de Universitatea de Vest. Aici, instituția de învățământ superior va crea un campus sportiv și educațional.

Vă reamintim că, de curând, Universitatea de Vest Timișoara a lansat licitația pentru găsirea unei firme care să reabiliteze spațiile Facultății de Sport. Prin preluarea noilor spații se vor putea oferi condiții pentru desfășurarea activităților de învățământ.

Se aprobă schimbarea destinaţiei pe perioadă nedeterminată a imobilului (campus școlar) situat în Timișoara, str. Dunărea nr. 9, în care a funcționat Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida”, înscris în CF nr. 443418 Timişoara, constând în teren construit și neconstruit în suprafață de 28.820,00 mp, construcții tabulare si extratabulare, rețele de utilități, împrejmuiri aferente, prevăzute în Anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, aflate în domeniul public al Municipiului Timișoara și în administrarea Administrației pentru Sãnãtate și Educație a Municipiului Timișoara, din spațiu pentru desfășurarea activităților de învățământ preuniversitar de stat în spațiu pentru desfășurarea activităților de învățământ universitar de stat, în vederea desfășurării procesului de învățământ al Universități de Vest Timişoara -Facultatea de Educație Fizică și Sport, Clubul Sportiv Universitar “Universitatea de Vest” și pentru crearea unui campus Sportiv Educațional și de Cercetare”, se spune în hotîrârea aprobată marți.

Spațiul trece în administrarea Ministerului Educaţiei Naţionale, pentru Universitatea de Vest Timişoara -Facultatea de Educație Fizică și Sport, Clubul Universitar ”Universitatea de Vest” și pentru crearea unui campus Sportiv Educațional și de Cercetare.

Comentarii

comentarii