Acasă Actualitate Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi a îmbrăcat haine de sărbătoare

Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi a îmbrăcat haine de sărbătoare

416
DISTRIBUIȚI

MPT 3Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi (MPT) a Universităţii Politehnica Timişoara a fost, joi, în sărbătoare, pentru că a aniversat prima ediţie a evenimentului ”Ziua MPT”, marcând 21 de ani de existenţă.
O vârstă frumoasă, de adolescent care păşeşte în tinereţe, asemeni tinerilor care studiază aici şi care şi-au făcut cariere frumoase, de succes.
”Comparativ cu istoria Universităţii Politehnica, suntem o facultate relativ nouă, însă suntem o facultate care inovează şi care se adaptează realităţilor actuale. Împreună cu colegii mei am hotărât să organizam o zi a MPT, o zi dedicată studenţilor, masteranzilor, doctoranzilor şi profesorilor care fac parte din colectivul Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi, precum şi partenerilor şi absolvenţilor noştri”, a spus prof. dr. ing. Marian Mocan, decanul Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi.
A fost o zi generoasă în evenimente, cuprinzând activităţi pentru toate tipurile de public: panel cu directorii de firme, prezentarea unor lucrări ştiinţifice realizate prin implicarea studenţilor, expoziţie de artă culinară şi multe altele.

18175388 10211235413173571 838847236 o

”A fost o zi foarte plină, întâlniri cu foşti studenţi de-ai noştri, care au ajuns antreprenori, directori generali în firme şi corporaţii mari, au ajuns şi primari în oraşe şi comune”, a remarcat decanul MPT.
Până la următoarea ediţie, facultatea se va îmbogăţi cu o nouă garnitură de discipoli care vor porni spre noi orizonturi cu care Facultatea de MPT se va mândri.

Comentarii

comentarii