Acasă Actualitate Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie a UVVG Arad face înscrieri...

Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie a UVVG Arad face înscrieri pentru anul universitar 2023 – 2024

DISTRIBUIȚI

Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie a fost reorganizată în anul universitar 2015-2016, prin asocierea Facultății de Științe Economice și a Facultății de Științe ale Naturii, Inginerie și Informatică.

Scopul a fost consolidaeea unor domenii de mare actualitate din învățământul universitar, existente în structura de specializări a vechilor facultăți. Fuziunea a fost necesară pentru a acoperi cât mai bine cerințele și dezideratele tinerei generației și optimizarea pregătirii viitorilor specialiști.

În planurile de învățământ sunt incluse, la toate specializările, discipline fundamentale și opționale de impact european de profil, oferind astfel posibilitatea de formare a unor specialiști în domenii de vârf.

Oferta educațională a facultății este extrem de diversificată și cuprinde 6 programe de studii de licență: administrarea afacerilor, contabilitate și informatică de gestiune, economia comerțului, turismului și serviciilor, informatică, marketing și silvicultură; 4 programe de studii de master: administrarea afacerilor în turism și servicii, audit și expertiză contabilă, management și marketing forestier, marketingul și managementul firmei, precum și 8 cursuri postuniversitare și 2 cursuri de calificare. Specializările se studiază atât la Arad cât și la filialele de la Baia Mare, Satu Mare și Zalău. 

Pentru mai multe detalii despre specializări și cursuri consultați paginile de mai jos:

https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stiinte-economice-informatica-si-inginerie/ 

https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stiinte-economice-informatica-si-inginerie/cursuri-postuniversitare/ 

Până în data de 28 iulie 2023, ora 17,00, candidații se pot înscrie pentru examen pe platforma online, iar examenele de admitere vor avea loc conform programului din linkul de mai jos: 

https://www.uvvg.ro/docs/Admitere/2023-2024/regulament_admitere_fseii.pdf 

Despre Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie puteți afla și din materialul din linkul https://www.youtube.com/watch?v=9NN8JfOTa2Y&t=5s 

Dragi viitori studenți, vă așteptăm să fim colegi, iar dumneavoastră, dragi părinți, vă promitem că vom avea grijă de copiii voștri ca și când ar fi din familia noastră. U.V.V.G. Arad se pregătește să încheie acest an universitar și să pornească în anul universitar 2023-2024 împreună cu voi! – este mesajul UVVG Arad.

Comentarii

comentarii