Acasă Administraţie FALT amenință cu instanța CL Timișoara!

FALT amenință cu instanța CL Timișoara!

853
DISTRIBUIȚI

Federația Asociațiilor de Locatari Timișoara atenționează că, în urma demersurilor făcute către Instituția Prefectului Timiș, aceasta a cerut Consiliului Local Timișoara anularea Hotărârii nr. 357/01.09.2020 ”Privind aprobarea Metodologiei de atestare a persoanelor fizice şi autorizare a persoanelor juridice pentru îndeplinirea funcției de administrator de condominii în municipiul Timișoara și Metodologiei de reatestare pentru îndeplinirea funcției de administrator de condominii în Timișoara a persoanelor fizice ale căror atestate au fost retrase”.

FALT mai atrage atenția că prin aceasta se încalcă grav drepturile administratorilor de imobile. În caz contrar prefectura va introduce acțiune în anularea hotărârii la instanța de contencios administrativ.

”Federația Asociațiilor de Locatari Timișoara este pregătită să acționeze în instanță Consiliul Local dacă nu va anula hotărârea mai sus menționată. Mulțumim persoanelor care au semnat și susținut demersul nostru”, spune Petru Olariu, împuternicit FALT.

Comentarii

comentarii