Acasă Eveniment Familia înecată în Dunăre: „Au murit toți patru ținându-se de mână!”. Doar...

Familia înecată în Dunăre: „Au murit toți patru ținându-se de mână!”. Doar trei dintre cadavre au fost găsite

1639
DISTRIBUIȚI

La două săptămâni de la tragedia în care și-au pierdut viața patru oameni, toți membri ai aceleiași familii, printre care și o fetiță de trei ani, ies la iveală amănunte cutremurătoare, dar și informații care ar putea juca un rol important în ancheta penală!

Șoferul care a plonjat cu mașina în Dunăre ar fi povestit apropiaților că nu a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, ci că ar fi ajuns în apă după o manevră disperată prin care a încercat să evite coliziunea frontală cu un autoturism care venea pe contrasens, din sens opus. Cum în partea dreaptă a sensului de mers dinspre Orșova către Moldova Nouă în zona respectivă e un perete stâncos, singura variantă pentru evitarea unui impact catastrofal ar fi fost virajul brusc la stânga. Ancheta e încă în desfășurare, astfel că această variantă nu e confirmată oficial.

Bărbatul care e cercetat acum pentru uciderea din culpă a celor trei persoane găsite deocamdată ar fi povestit și ceea ce s-a întâmplat după ce mașina a ajuns în apele reci ale Dunării. Acesta ar fi mărturisit că i-a ajutat pe cei patru pasageri să iasă din mașină, că el a înotat repede până la mal și că a întins repede o creangă spre apă, cu scopul ca ei să se prindă de ea. „Se țineau toți patru de mână, dar când am întins creanga, nu i-am mai văzut!”, ar fi povestit bărbatul, șocat să vadă cum o familie e înghițită de apă chiar sub ochii lui. Curenții în zona respectivă sunt foarte puternici și, cel mai probabil, i-au istovit pe cei patru în încercarea lor disperată de a se salva. Trei dintre cadavre au fost găsite, cel al mamei, pe malul sârbesc, al băiatului, la zeci de kilometri de Coronini, și al fetiței de trei ani, la vreo 10 km de locul tragediei.

Sursa: expressdebanat.ro

Comentarii

comentarii