Acasă Cultura Familia Marchegiano mulțumește timișorenilor care au participat la Concertul de Crăciun 2021

Familia Marchegiano mulțumește timișorenilor care au participat la Concertul de Crăciun 2021

DISTRIBUIȚI

Familia Marchegiano mulțumește iubitorilor de muzică din Timișoara, care au participat, sâmbătă seara, la tradiționalul Concert de Crăciun 2021, al comunității italiene, consolidând această tradiție în ultimii 15 ani.

”Profitând de ocazie vă urăm ”Crăciun fericit!” și ”An Nou fericit!” orașului pe care îl iubim”, este mesajul familiei Marchegiano.

Astfel, sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 19, a revenit tradiționalul Concert de Crăciun al comunității italiene, la biserica Millennium din Timișoara.

„Dezvoltat în jurul temei specifice Crăciunului, fiecare concert este un eveniment unic, special, în care protagonistul central este programarea, concepută astfel încât fiecare concert să fie un eveniment deosebit nu numai pentru simplitatea ascultării și transparența emoțională a muzicii alese, ci şi pentru originalitatea programelor mari de impact tehnic şi emoţional”, este mesajul organizatorilor.

Orchestra a fost formată dintr-un grup de muzicieni din cele mai prestigioase instituții muzicale ale orașului. Intrarea a fost liberă cu respectarea normelor sanitare în vigoare, obligatoriu green pass.

 

 

Comentarii

comentarii