Acasă Eveniment Familie devastată de durere. Bebeluşul de un an, care a căzut din...

Familie devastată de durere. Bebeluşul de un an, care a căzut din maşina aflată în mers, a murit la spital

DISTRIBUIȚI

Bebeluşul de un an care a căzut din maşina condusă de tată a murit. Micuţul s-a stins din viaţă după o luptă crâncenă, fiind în moarte cerebrală zeci de ore. Accidentul a avut loc pe un drum din judeţul Caraş-Severin. Într-o curbă, copilul a alunecat din scaunul special în care era transportat fără centuri, portiera s-a deschis, iar bebeluşul a fost aruncat pe şosea.

Bebeluşul de un an, care a ajuns în stare foarte gravă la spital după un accident teribil, a murit în cele din urmă. Micuţul fusese transportat de urgenţă la spital şi era în comă profundă, însă medicii au fost extrem de rezervaţi încă de la început, având în vedere starea în care se afla la internare.

Băiatul a căzut din maşină, a alunecat din scaunul special in care statea fara centurile puse. Nenorocirea s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. Tatăl era la volan, în timp ce mama copiilor era în spate cu cei doi copii. Femeia s-ar fi întors să îi pună centura de siguranţă băiatului mai mare, care se afla în alt scaun special. Mezinul familiei, un copil de doar un an şi trei luni, era în scaunul său fără centură când, într-o curbă, a alunecat, a lovit portiera, uşa s-a deschis şi băieţelul s-a izbit puternic de şosea.

Tatăl său, în vârstă de 44 de ani, a fost testat şi cu aparatul etilotest, iar poliţiştii au constat că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Anchetatorii continuă cercetările într-un dosar penal. Familia este devastată de durere şi cu greu poate trece peste clipele de neimaginat.

Comentarii

comentarii