Acasă Economic Fan Apple? Iată de ce vechiul MacBook Air este mai bun pentru...

Fan Apple? Iată de ce vechiul MacBook Air este mai bun pentru tine

554
DISTRIBUIȚI

Pe măsură ce Apple a lansat produse mai noi, fanii au simțit cum versatilitatea este ștearsă în favoarea design-ului. O simplă privire asupra liniei de latpopuri îți va arăta că generațiile actuale au renunțat complet la conexiunile pe care am ajuns să le îndrăgim și au adoptat standardul USB-C. O dezbatere întreagă poate fi făcută pe tema avantajelor și dezavantajelor USB-C în cazul unui MacBook, însă, cu această ocazie, aruncăm o privire pe cel mai popular laptop pe care Apple l-a vândut vreodată: MacBook Air 2010-2018. Deși noul model pare mai atractiv, iată de ce te-ar putea interesa modelul mai consacrat:
O tastatură cum nu se mai face
Apple acordă foarte mare atenție tastaturii pe care o încorporează în laptopuri. Cu toate astea, noile laptopuri nu se bucură de o popularitate foarte mare, mulți specialiști indicând venerabilul MacBook Air ca având cea mai bună tastatură pe care Apple a pus-o vreodată într-un laptop.
Dacă adăugăm și trackpad-ul excelent, cu tehnologie multitouch, MacBook Air este, fără îndoială, un gadget foarte capabil.
Conectivitate adaptată nevoilor de acum
Apple are obiceiul de a aduce viitorul în prezent, fie că vrem sau nu. Modelele noi de laptopuri au fost criticate pentru includerea exclusivă a port-urilor USB-C și eliminarea celor care contează cu adevărat.
De aceea, un MacBook Air te va ajuta să conectezi aproape fiecare periferic ce utilizează banalul cablu USB. Mai mult, MacBook Air este echipat și cu un slot SD, plus un miniDisplay port, pentru conectarea facilă la un proiector.
Singurul laptop cu logo Apple luminos
Toate laptopurile lansate de Apple, începând cu anul 2001, au avut un numitor comun: logo-ul luminos plasat în spatele ecranului. În goana pentru obținerea titlului de „cel mai subțire laptop”, Apple a renuțat la acest detaliu și a optat pentru o reprezentare prin intermediul unui material lucios.
Așadar, MacBook Air rămâne singurul laptop din gama Apple, care îți oferă acest motiv de laudă.
Performanțe pentru toate lucrurile obișnuite
Cei ce își doresc un laptop dedicat browsing-ului și editării documentelor pot opta fără probleme pentru un MacBook Air. Însă echiparea cu un procesor Intel Core i5, cu cel puțin 8GB RAM, grafică Intel HD și stocare SSD îl fac perfect pentru lucruri mai complexe, precum editarea foto și video.
Amatorii de Adobe Photoshop, Premiere Pro sau Final Cut pot utiliza fără emoții un MacBook Air.
Un ultrabook din toate punctele de vedere
Având doar 1.35 kilograme, MacBook Air este suficient de ușor pentru a fi luat peste tot: la birou, într-un city break sau chiar pe plajă. Portabilitatea laptopului este accentuată de autonomia bateriei, de aproximativ 12 ore. Astfel, utilizarea pe parcursul unei zile întregi este o realitate.
În privința dimensiunilor, MacBook Air a fost introdus pe piață ca având capacitatea de a intra într-un plic poștal. De atunci, Apple i-a mai redus un pic dimensiunile, astfel încât MacBook Air este unul dintre cele mai portabile laptopuri de pe piață.
MacBook Air este un produs al cărui design a debutat în 2010. Sute de alte laptopuri au fost lansate și retrase de pe piață de atunci, însă putem spune că MacBook Air a îmbătrânit extrem de frumos. Ceea ce a început ca o idee asupra viitorului portabilelor a confirmat în 2018: laptopurile de astăzi sunt subțiri, ușoare, dispun de memorie flash și sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi.
Tu ți-ai cumpăra un MacBook Air cu specificații mai discrete, dar cu o versatilitate net superioară modelelor actuale?

Comentarii

comentarii