Acasă Administraţie Fără apă caldă, vineri, n Timișoara, în mai multe zone

Fără apă caldă, vineri, n Timișoara, în mai multe zone

DISTRIBUIȚI

Având în vedere notificarea transmisă de către E-Distributie Banat privind lucrări planificate în rețeaua de medie tensiune la PT 59, în ziua de vineri, 09 iunie 2023, în intervalul orar  09ºº – 17ºº,  Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum în perimetrul punctului termic menționat.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: M. D. Jugănaru, Crivaia, Drubeta, Joszef Attila, Mareșal A. Averescu, Meziad, Mureș, P-ța Vidraru, Salcâmilor, Dr. I Mureșan, Vălenii de Munte, Vlădeasa, L. Von Ybl., în total un număr de 24 de branșamente.

Totodată, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, tot în ziua de vineri, 09.06.2023, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum, în intervalul orar 0800 – 1800, la  PT 45A și 45B.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Bucovina, Pan Halipa, Matei Basarab, Ioan Nistor, Iancu Flondor, Cernăuți, Aleea Viilor, Storojineț, Martirii de la Fântâna Albă, Martir Ovidiu Munteanu, Martir Anton Florian, în total un număr de 49 de branșamente.

Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de  timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului – este mesajul Colterm.

 

Comentarii

comentarii