Acasă Administraţie Fără apă la blocuri în calea Bogdăneștilor din Timișoara. În Bodo se...

Fără apă la blocuri în calea Bogdăneștilor din Timișoara. În Bodo se spală rețeaua

DISTRIBUIȚI

Luni, 28 martie, între orele 8-16, în localitatea Bodo se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare și igienizare a rețelei de distribuție și a rezervorului de înmagazinare.

De asemenea, în 28 martie, în intervalul orar 9-17, se va executa o conectare de conducte în cadrul proiectului „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în municipiul Timișoara, Traseu 5, Calea Bogdăneștilor”.

Pe durata lucrărilor se va opri apa pe calea Bogdăneștilor (porțiunea dintre străzile Războieni și Cassian Munteanu) și la careul de blocuri de pe Calea Bogdăneștilor nr. 181.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii