Acasă Actualitate Fârdea mai rămâne, pentru două săptămâni, cu restricții suplimentare de weekend

Fârdea mai rămâne, pentru două săptămâni, cu restricții suplimentare de weekend

253
DISTRIBUIȚI

Vineri, 28 mai, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, a fost reevaluată situația epidemiologică în Fârdea, la două săptămâni de la intrarea în vigoare a actualelor restricții. Acum, comuna va mai rămâne două săptămâni pe anexa 2, cea cu rate între 4 și 7,5, cu toate că vineri are o incidență de 3,51 cazuri la mia de locuitori. Pentru a fi ridicate restricțiile de weekend, trebuia ca rata în comună să fi scăzut și sub 3,5.

„În continuare, nu există nicio localitate în județul Timiș pe anexa 1, cuprinzând localitățile cu o incidență a cazurilor peste 7,5/1000 de locuitori. Pe anexa 2 cuprinzând UAT-urile unde incidența cazurilor este mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică sau egală cu 7,5/1000 de locuitori sunt cuprinse 2 localități, iar pe anexa 3 unde incidența cazurilor este mai mare de 3 și mai mica de 4/1000 de locuitori, este cuprins un singur UAT”, precizează reprezentanții prefecturii.

Următoarea reevaluare a situației pentru comuna Fârdea va avea loc pe 11 iunie. Momentan, împreună cu aceasta pe anexa 2 este și Nădragul, care va avea reevaluare pe 5 iunie. Duminică, 30 iunie, se vor stabili eventuale schimbări de măsuri și pentru comuna Voiteg, aflată pe anexa 3, dar și pentru Boldur, Fibiș, Dudeștii Vechi și Jebel, aflate pe anexa 4. Tot de pe ultima anexă, Moravița și Pișchia vor fi reevaluate pe 1 iunie, iar Checea, Dudeștii Noi și Giarmata, pe 5 iunie.

Comentarii

comentarii