Acasă Eveniment Fata de 17 ani, ”răpită” pe stradă, în Maramureș, a fost găsită....

Fata de 17 ani, ”răpită” pe stradă, în Maramureș, a fost găsită. Se plimba cu un băiat într-o comună din Arad

1888
DISTRIBUIȚI

Corina Adam, adolescenta de 17 ani despre care s-a spus că a fost răpită, seara trecută, din centrul orașului Borșa, a fost găsită. Se plimba de mână, pe stradă, cu un tânăr, într-o comună din Arad.

După jumătate de zi de alertă maximă, fata din Maramureș a fost găsită într-o comună din Arad, unde se plimba pe stradă cu un tânăr.

Cei doi se află acum în custodia polițiștilor, iar fata se pare că nu a fost victima niciunei infracțiuni.

„Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate”, spun autoritățile.

Adolescenta era cu fratele mai mic, ieri seară, când un autoturism a oprit în dreptul lor, lângă o benzinărie, iar un tânăr a urcat-o cu forţa într-o maşină de culoare neagră. Fratele a fugit într-un suflet acasă şi a dat alarma, iar tatăl a sunat la 112. Copilul îşi aminteşte doar că maşina s-a îndreptat spre localitatea Moisei.

A fost activat sistemul de “Alertă răpire copil”, un mecanism lansat de Poliţie din anul 2011, dar folosit în rare cazuri şi prea puţin ştiut de oameni.

Chiar în această dimineață, unchiul fetei a povestit pentru Observator că fata este logodită și stă cu iubitul în casa părinților. Nu își explică scenele la care a fost martor mezinul familiei, dar a spus că nu crede în scenariul că a fost răpită de un fost iubit gelos.

Unchiul mai spunea că fata a mers să își cumpere un suc cu fratele ei de 12 ani. Când a ieșit din magazin a venit o mașină, a întors în fața lor. Un bărbat a coborât din mașină a luat de păr fata și a trântit-o în mașină.

Comentarii

comentarii