Acasă Eveniment Fată de 20 de ani, transferată cu o aeronavă la un spital...

Fată de 20 de ani, transferată cu o aeronavă la un spital din Timișoara, după ce s-a electrocutat pe un tren, în gara din Cluj

DISTRIBUIȚI

avion-smurd-02O fată de 20 de ani a fost transferată cu o aeronavă la un spital din Timișoara după ce s-a electrocutat.

Fata s-a urcat cu un prieten pentru un selfie pe vagonul unui tren în gara din Cluj și s-a electrocutat. Șocul a fost atât de puternic încât fata a fost găsită pe peron cu arsuri grave, scrie stirileprotv.ro.

Tragedia s-a petrecut în zori, aproape de clădirea gării din Cluj-Napoca, unde sunt pregătite garniturile de tren pentru plecarea în cursă. Fata s-a urcat pe vagon însoțită de un prieten, un tânăr de 24 de ani.

Cei doi sunt din Brașov și au vrut să își facă selfie-uri și clipuri video pentru rețelele sociale. Mai mulți martori au auzit țipetele de ajutor. Tânărul a fost cel care a sunat la 112, iar salvatorii au găsit-o pe fată în stare gravă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire a fetei. Medicii l-au consultat și pe tânărul de 24 de ani, dar acesta a refuzat transportul la spital. Intensitatea curentului electric care trece prin liniile de înaltă tensiune este foarte mare, de aceea nimeni nu trebuie să se apropie la mai puțin de 1 metru și jumătate de ele.

Pentru că a suferit arsuri pe o suprafață mare, tânăra a fost transferată cu o aeronavă la un spital din Timișoara, întrucât la Cluj-Napoca nu există paturi pentru marii arși. Prognosticul medicilor este rezervat.

Comentarii

comentarii