Acasă Eveniment Fata ucisă în parcul Catedralei Mitropolitane din Timişoara a venit în ţară...

Fata ucisă în parcul Catedralei Mitropolitane din Timişoara a venit în ţară să ceară ajutor de la poliţie, dar a fost ignorată

DISTRIBUIȚI

A venit în ţară să ceară ajutor, dar Poliţia nu a făcut nimic. E acuzaţia familiei tinerei ucise de fostul iubit, în parcul din centrul Timişoarei. Poliţiştii i-ar fi spus fetei că, dacă va fi prins că se atinge de ea, fostul iubit va scăpa doar cu o amendă. Descurajată, tânăra ar fi renunţat la demersul de a obţine un ordin de protecţie.

Familia Karinei, tânăra de 20 de ani ucisă de fostul iubit în centrul Timişoarei, s-a adunat la morgă. Fata se întorsese în ţară, din Marea Britanie, unde lucra, ca să depună plângere la Poliţie împotriva fostului iubit, spune prietena acesteia.

Prietena Karinei: Mi-a spus doar că va veni acasă pentru un ordin de restricţie.

Reporter: A depus o plângere în scris în acest sens la Poliţie?

Prietena Karinei: A renunţat să mai depună mărturie pentru chestia asta din cauză că Poliţia i-a spus că, dacă se va atinge de ea, nu îi va da lui decât o amendă şi atât.

Reporter: Unde s-a adresat Poliţiei?

Prietena Karinei: Cred că în Lupeni, prima dată.

La Poliţia din Lupeni, localitatea unde stă fostul iubit, nu există înregistrată nicio plângere pe numele lui. Descurajată de poliţişti, tânăra ar fi hotărât să nu mai depună reclamaţie.

Voia oricum să se întoarcă în Marea Britantie. Cu o zi înainte de tragedie, i-a spus prietenei sale că se teme pentru viaţa ei.

Prietena Karinei: Că îi este foarte frică că se va întoarce în România şi că el o va omorî, asta mi-a spus clar.

În timp ce se plimba cu o prietenă în parcul din apropierea Catedralei dinTimişoara, a fost urmărită de fostul iubit şi înjunghiată mortal.

Cosmin Titiş are 31 de ani şi era şomer. A fost prins de poliţişti la 10 km distanţă de locul crimei. E acuzat de omor şi a fost arestat pentru 30 de zile.

A ucis din gelozie, după ce a aflat că fosta iubită are o relaţie. După tragedie, l-a sunat pe iubitul fetei să-i spună ce a făcut.

Prietena Karinei: Ştiu că doar l-a sunat, el nu a putut să răspundă, apoi i-a trimis nişte mesaje că a omorât-o pe ea. Până la urmă a răspuns şi a spus: “Vezi, uite, din cauza ta am omorât-o!”

Pentru că victima nu a depus o plângere, poliţia din Hunedoara spune că nu poate face o anchetă.
Sursa: observatot.tv

Comentarii

comentarii