Acasă Administraţie Fațada și tâmplăria Primăriei Timișoara se va renova pentru peste 6 milioane...

Fațada și tâmplăria Primăriei Timișoara se va renova pentru peste 6 milioane de lei

1230
DISTRIBUIȚI

Pe site-ul Primăriei Timișoara a fost publicat contractul pentru „Reabilitare fațadă și înlocuire tâmplărie exterioară la corp clădire Primăria Municipiului Timișoara din B-dul C.D. Loga, nr.1”, semnat marți, 21 aprilie, de primarul Nicolae Robu și reprezentanții firmelor care au câștigat licitația, T.T.& Co SOLARIA GRUP S.R.L., lider, și EURAS S.R.L., asociat.

Valoare contractului este 5.185.397,48 lei, la care se adaugă TVA-ul, 985.225,52 lei. Conform contractului, termenul pentru finalizarea lucrărilor este de 18 luni. Acestea trebuie să înceapă cel târziu la 15 zile după semnarea contractului, respectiv pe 6 mai. Lucrările vor avea o garanție de 10 de la finalizare.

Licitația pentru acest proiect a fost lansată în luna decembrie 2019, încheindu-se la finalul lunii ianuarie 2020. Deși prețul estimat a fost de 6,7 milioane de lei, până la urmă, oferta câștigătoare s-a dovedit a fi cu mai bine de jumătate de milion de lei mai mică. Pregătirea documentației premergătoare licitației a început încă de la finalul anului 2018.

În trecut, bucățile de tencuială care se desprindeau din clădirea Primăriei Timișoara puneau în pericol trecătorii. Lucrările ar trebui să rezolve această problemă din moment ce, în caietul de sarcini aferent proiectului, se vorbește despre intervenții reparații de zidărie, eliminarea și protecția împotriva umidității, refacerea tencuielii, pe anumite porțiuni, înlocuirea strașinelor, brâurilor și elementelor de volum degradate, dar și alte lucrări exterioare la nivelul soclului.

Comentarii

comentarii