Acasă Politica Favoriţii lui Robu, Pătraşcu şi Iapă, luaţi la mişto de Victor Ponta,...

Favoriţii lui Robu, Pătraşcu şi Iapă, luaţi la mişto de Victor Ponta, la Timişoara

1415
DISTRIBUIȚI
victor ponta 3

Prin modul de manifestare, atunci când pune şefi pe deconcentrate, PNL se manifestă la fel ca şi cum a făcut-o PSD, spune Victor Ponta, prezent sâmbătă la Timişoara. Analizând ultimele numiri de acest fel, practicate în Timiş, liderul Pro România a ajuns la concluzia că la Timişoara ar exista o facultate fantastică, de unde atunci când termini eşti deja numit director. Iar aici, el se referea la cele mai noi vedete ale partidului acum la guvernare, Raoul Pătraşcu, ajuns şef la Spitalul Judeţean Timişoara, respectiv Cătălin Iapă, ajuns secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

„Că a pus PSD proști în funcție, pune și PNL. Înțeleg că dacă pasezi în careu să dea primarul gol, ajungi secretar de stat. Aici, la Timișoara, dacă pasezi. înțeleg că dacă termini facultatea anul ăsta, ajungi și director tot anul ăsta. Să înțeleg că aveți o facultate de directori la Timișoara și îmi pare rău că nu am absolvit-o și eu, să fac facultatea anul ăsta și să ajung director la cel mai mare spital din regiune. Dacă faci facultatea de director, conduci spital de 3.500 de angajați și mii de bolnavi. Deci, PSD a pus proști în funcție, pune și PNL. PSD a pus pile, pune și PNL pile. PSD a împărțit la Teleorman și la Neamț funcții, PNL împarte cu PMP, cu ALDE. Şi atunci normal că dezamăgirea e foarte mare și prin sistemul de vot încearcă să nu lase competiția, pe stânga Pro România, și pe dreapta USR. E un blat, totuși, între PNL și PSD pe tema asta”, a declarat Ponta.

Liderul Pro România este sigur că gândirea asupra guvernării manifestată de liberali s-a orientat clar spre alegeri anticipate, iar bugetul a fost construit exclusiv în această idee. În caz contrar, guvernul ar ajunge o catastrofă, aşa cum ar fi ajuns şi guvernul Cioloş.

„Dacă nu fac alegeri anticipate, dacă-i prinde 1 septembrie la guvernare fără alegeri, că nu vor da banii nici la pensii, nici la salarii la profesori, nici alocațiile probabil, e foarte posibil să aibă soarta guvernului Cioloș. În 2016 prin ianuarie, domnul Cioloș era foarte popular, în decembrie, catastrofă totală. Probabil că asta se va întâmpla și cu guvernul Orban dacă nu fac alegeri anticipate. Cred că guvernul orban ar fi trebuit să guverneze, să arate: uite ce rău a fost guvernul Dăncilă, noi, guvernul PNL, suntem mult mai buni și sunt convins că oamenii în decembrie i-ar fi votat tot pe ei”, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, Victor Ponta.

Comentarii

comentarii