Acasă Sport FC Chişoda şi Millenium Giarmata se vor bate pentru locul I în...

FC Chişoda şi Millenium Giarmata se vor bate pentru locul I în Liga IV

DISTRIBUIȚI

Viitoarea ediţie a Ligii IV din judeţul nostru se anunţă una cu dispute incendiare la nivelul luptei pentru ocuparea fotoliului de lider. Principalele protagoniste, după achiziţiile efectuate în această vară, par să fie F.C. Chişoda şi Millenium Giarmata.

Echipa din Giarmata a reuşit cel mai răsunător transfer din serie, prin aducerea atacantului Vali Miculescu, golgeterul celor de la Progresul Gătaia, respectiv Fortuna Covaci, în ultima ediţie de campionat a Ligii III. În rest, Adrian Săvoiu, antrenorul formaţiei Millenium Giarmata, se bazează în special pe nucleul de fotbalişti cu care a abordat campionatul trecut. Dacă Săvoiu va mai intra pe terenul de joc, aşa cum a mai făcut-o şi ultimul sezon, atunci, împreună cu Vali Miculescu vor forma cel mai experimentat cuplu de atacanţi din Liga IV Timiş.
De cealaltă parte, F.C. Chişoda se poate lăuda cu opt noutăţi în locul pregătit de Romică Buia. Astfel, la Chişoda va evolua un contingent de fotbalişti care anul trecut au evoluat în Liga III pentru Viitorul Sânandrei. Au fost transferaţi de la Sânandrei Cătălin Ion, Cosmin Bogdan, Şandru, Asoltanei şi Bungău.  Pe lângă cei cinci foşti jucători din Liga III, echipa din Chişoda a mai rezolvat transferul a trei fotbalişti cu experienţă. Este vorba despre Rupa, care a fost adus de la Mama Mia Becicherecu Mic, Francescu, ultima dată la Alto Gradimento Albina şi Stoican, acesta devenind, alături de Romică Buia, veteranul formaţiei timişene. Stoican a evoluat la echipe ca CFR Timişoara sau Politehnica, în anii 90, iar ultimul sezon l-a regăsit pe acesta la Peciu Nou. Singura pierdere notabilă din lotul pregătit de Buia este cea a lui Dorel Ganea, golgeterul ultimei ediţii din Liga IV alegând să evolueze cu un eşalon mai sus, pentru Unirea Sânnicolau Mare.
 

Comentarii

comentarii